Reparaties


Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies over uw te repareren product.

Prijzen
Gratis advies en zo mogelijk prijsopgave per telefoon of email. Snelle service, u kunt ons uw reparatie opsturen, voorzien van een duidelijke klachtomschrijving en retour adres, op afspraak is het mogelijk uw apparaat langs te brengen en als de storing niet al te gecompliceerd is, kunt wachten tot het klaar is.

In het geval dat algemene elektronische onderdelen niet op voorraad zijn en besteld moeten worden kan het apparaat met 1 of 2 dagen klaar zijn. In het geval dat er onderdelen van een speciaal merk besteld moeten worden is de wachttijd afhankelijk van het toe leverende bedrijf.

Repair Coach
Wij begrijpen dat reparaties soms te duur worden voor een klant, maar vaak gaat er een hoop tijd zitten in werk wat de klant zelf ook kan doen. Zoals bijvoorbeeld de vele schroeven uit een keyboard draaien om bij de toets kontakten te komen. Of het uit elkaar halen van een omvormer of versterker om bij de printplaten te geraken. Wij bieden de klant de gelegenheid om dit werk zelf te doen waarbij wij de klant van advies dienen. Doordat de klant een hoop werk zelf doet bespaart hij aanzienlijk op de reparatie kosten. Wij bieden deze service aan voor € 25,- De tijd dat onze medewerkers zelf bijvoorbeeld een ic moeten vervangen komt daar dan nog wel bij. De kosten hiervan bedragen € 11,50 per kwartier. Op deze wijze heeft u niet alleen een goedkope reparatie maar leert u er ook nog wat van.

Voorrijkosten:
Binnen Purmerend 10 euro.
Buiten Purmerend, neem contact met ons op voor een gratis prijsopgave.
U kunt het apparaat ook zelf brengen na afspraak.

Garantie:
Wij geven 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.