Bedrijfsprofiel en Mogelijkheden


JLW Electronics heeft o.a. een reparatie dienst welke reparaties verricht aan allerlei soorten elektronica en elektro-mechanische apparatuur. We zijn gespecialiseerd in de reparatie van professionele muziek- en licht apparatuur maar ook hebben we ervaring met huishoudelijke apparaten zowel wit- als bruingoed. We kunnen analoge en digitale printen repareren op component niveau en tot zekere hoogte ook smd's vervangen.

Een aantal producten welke wij kunnen repareren zijn bijvoorbeeld:
PA systemen, versterkers, mengpanelen, crossovers, microfoons, keyboards, elektronische orgels en -accordeons, gitaren en basgitaren, effect apparaten etc. We kunnen ook luidsprekers re-conen en scheidingsfilters plaatsen en aanpassen, kabels en multi kabels solderen en repareren, connectoren en pluggen repareren of vervangen, break- out boxes en stage boxes. We hebben ervaring met de reparatie van meet- en regelapparatuur (zowel voor consumenten als industrieel).

Als een eindversterker kapot is en door bijvoorbeeld prijs of beschikbaarheid van onderdelen moeilijk of duur te repareren. Dan kunnen wij nieuwe versterkers inbouwen gebruik makend van zeer krachtige maar goedkope componenten. Zodat de relatief dure behuizing en voeding hergebruikt kunnen worden en u op goedkope wijze weer een goede versterker heeft.

Ook repareren we regelmatig geschakelde voedingen voor o. a. loopbanden, acculaders en omvormers. Ook voor reparatie of vervangen van stekkers/pluggen aan koptelefoons, laders of adapters, het vervangen van miniatuur schakelaars op elektronische auto sleutels etc. bent u bij ons aan het goede adres.

JLW Electronics is ook actief op het gebied van de innovatie van muziekinstrumenten.

Heeft u een vraag neem gerust contact met ons op.